Adres zoeken

Adres zoeken? Het vinden van een adres kan soms een uitdaging zijn! Klopt het adres wel? Is het adres wel in de juiste woonplaats of wordt de achternaam toch anders geschreven. Allemaal vragen die het soms lastig maken om iemand te kunnen vinden op het adres dat u zoekt. De telefoonboek bestaat al jaren niet meer maar kunt u deze wel online raadplegen. Echter, de telefoongegevens zijn niet altijd meer accuraat.

Adres zoeken op naam

Iemand zoeken op zijn of haar achternaam is lastig wanneer de naam veel voorkomt in Nederland. Als u bijvoorbeeld iemand zoekt met achternaam Jansen, De jong, De vries, Berg, Dijk of Visser wordt de zoektocht wel heel erg lastig. Probeer eerst de volledige naam in google te typen en eventueel de plaatsnaam achter de naam. Dit maakt de kans op succes al iets groter. Het is ook slim om vervolgens naar Google Afbeeldingen te gaan want misschien herkent u de persoon die u zoekt al op de foto! Klik vervolgens op de foto om naar zijn of haar pagina te gaan. Dit is meestal een pagina van Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn.

Adres zoeken met postcode

Het opzoeken van een adres aan de hand van een postcode is heel eenvoudig en kan in Google zelf. Typ de postcode zo volledig mogelijk in en klik op zoeken. Vervolgens krijgt u een klein Google Maps kaartje te zien met daaronder het volledige adres met straatnaam, postcode en plaats. Het adres zoeken bij postcode kan dus eenvoudig via de zoekmachine.
Natuurlijk kunt u ook altijd online het adres zoeken op telefoonnummer aan de hand van de telefoonboek.

Het opzoeken van een adres op telefoonnummer is heel lastig en conform privacy afspraken zowel op Europees als op landelijk niveau is dit niet mogelijk. Gelukkig is het wel mogelijk om na te gaan wie heeft gebeld via de zoekfunctie hierboven. Typ het gsm nummer in de zoekbalk en klik op zoeken om na te gaan of het telefoonnummer gemeld is. Hebt u twijfels? Bel dan gewoon niet terug. Immers, als het belangrijk is bellen ze wel terug.