Gebeld door onbekend nummer

Gebeld door onbekend nummer? Vindt jij het ook zo irritant als je door een onbekend nummer gebeld bent? Je bent niet alleen. Ieder jaar wordt 90 procent van de Nederlanders 50 keer of vaker door een onbekend nummer gebeld. Dat is dus iedere week een telefoontje van iemand die je niet kent. En steeds vaker is dat iemand die je iets wilt kopen of nog ergere intenties heeft. Gebeld door onbekend nummer? Wij zoeken voor jou op wie achter dit telefoonnummer zit. Ga naar wie heeft mij gebeld om te achterhalen wie gebeld heeft.

Dat doen we door diverse telefoongidsen en databanken af te speuren naar de gegevens die bij dit telefoonnummer horen. Hierdoor voorkom jij dat jij een telefoonnummer terugbelt dat jouw tijd niet waard is.

Waarom jij niet zomaar naar een onbekend nummer moet terugbellen
Helaas neemt het aantal oplichtingen over de telefoon sterk toe. Alleen afgelopen jaar al waren er 10.000 gevallen waarbij telefonisch tienduizenden euro’s afhandig werd gemaakt. De meest voorkomende manier waarop dit werd gedaan, is wanneer de beller zich voordeed als een bankmedewerker.

Door vervolgens toegang te krijgen tot het internetbankieren account konden er op die manier grote bedragen worden afgeboekt. Een vorm van oplichting waar de politie tot op heden nog weinig aan heeft kunnen doen.

Nu is natuurlijk niet ieder onbekend nummer waardoor jij gebeld bent iemand die jou probeert op te lichten. In veel gevallen zal het gaan om een bedrijf dat je iets wilt verkopen. En in een klein aantal gevallen om bijvoorbeeld een vriend of vriendin die een nieuw nummer heeft.

Gebeld door onbekend nummer? Zoek op wie jou heeft gebeld!
Wil jij voordat je naar het onbekende nummer terugbelt weten wat voor vlees je in de kuip hebt? Dan kunnen wij je daarbij helpen! Ons zoeksysteem speurt namelijk diverse gidsen en databases af om jou van meer informatie over de beller te voorzien. Als er in het verleden slechte ervaringen met deze beller zijn geweest, krijg je dit ook te zien.

Zo weet jij altijd of het verstandig is om een onbekend nummer terug te bellen!