Van wie is dit nummer

Van wie is dit nummer? Vraag jij je af van wie dit nummer is dat jou net gebeld heeft? Dan kunnen wij jou helpen te achterhalen wie er achter het telefoonnummer zit!

Dagelijks krijgen Nederlanders miljoenen telefoontjes waarvan maar liefst 25 procent reclame is. Steeds vaker zien we gemiste oproepen staan waarvan je vooraf gewoon zou willen weten of het de moeite waard is om terug te bellen. En wij begrijpen je helemaal. Daarom geven we jou exclusief de kans om te checken of andere mensen ook al vaker door dit nummer gebeld zijn en of er verdere gegevens bekend zijn. Zo weet jij altijd van wie dit nummer is!

50 procent kans dat je door een bedrijf gebeld bent
Wist jij dat 50 procent van de keren dat via onze website gezocht wordt van wie een nummer is, daar in werkelijkheid een bedrijf achter zit? Steeds meer bedrijven gebruiken een 06-nummer om de kans te verhogen dat het telefoontje opgenomen wordt. De kans dat jij straks ontdekt dat je eigenlijk door een bedrijf gebeld bent en niet een persoon, is dus heel groot! Van wie is dit nummer? 50 procent kans dat het van een bedrijf is!

Blokkeer ongewenste telefoonnummers
Hoe meer ongewenste telefoonnummers blokkeert, hoe minder jij je hoeft af te vragen van wie dit nummer is. Iedere moderne telefoon kan met een paar klikken een telefoonnummer blokkeren. Indien dit telefoonnummer je ook via SMS ‘lastigvalt’, zal je telefoon ook de inkomende tekstberichten blokkeren.

Neemt dit nummer ook contact met je op via WhatsApp? Dan kan je in de app zelf het nummer blokkeren. Tijd om te ontdekken van wie het nummer is dat jou gebeld heeft. Ga naar wie heeft mij gebeld en vul het telefoonnummer in. Wie weet herken jij wel de naam van wie dit telefoonnummer is!